Morun rasol

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Morun rasol

Morunul este cel mai mare peste din categoria sturionilor. Acesta este apreciat atat pentru carnea sa gustoasa, dar mai ales pentru icrele sale din care se obtine caviar. Ingrediente: - 1, 5 kg morun, - 1 ceapa, - 1 morcov, - 1 patrunjel, - o frunza de...

Etichete: morun, rasol, sos maioneza

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pastruga rasol
15 Feb
1838 33 0
Pastruga este un sturion de dimensiuni medii care traieste in Marea Neagra, in Marea Caspica si in... [Continuare]
Cum se gateste rasolul de crap?
16 Feb
1661 19 0
Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce. Faptul ca nu are oase, iar... [Continuare]
Piftie de crap
15 Feb
1400 20 0
Piftia sau racitura de crap face parte din categoria antreurilor reci care se prepara in special iarna.... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare