Nisetru pane

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Nisetru pane

Nisetrul pane inseamna peste taiat in felii si dat prin faina, ou si pesmet inainte de a fi prajit. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: - 1, 5 kg peste, - 100 g unt, - amestecat cu ulei, - 2 oua, - 2 linguri de faina, - 2 linguri...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nisetru rasol
15 Feb
1117 24 0
Una dintre cele mai sanatoase retete preparate la foc sunt cele pe baza de peste asezonat cu... [Continuare]
Nisetru prajit
15 Feb
1380 37 0
Nisetrul este un peste migrator din familia sturionilor care traieste inclusiv la noi in tara, in Dunare... [Continuare]
Nisetru la gratar
14 Feb
2184 40 0
Nisetrul face parte din familia sturionilor alaturi de cega si se prepara in mod asemanatos ca si... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare