Vita

Lista articolelor despre vita pe DeFolos.ro

Articole despre vita

Citeste cele mai noi articole despre vita publicate pe DeFolos.ro! Vezi comentarii si poze despre vita, pe DeFolos.ro!

in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Folosite adeseori la rularea sarmalelor, frunzele de vita de vie pot fi conservate si intrebuintate iarna sau in alt anotimp in loc de varza.
Ingrediente: - frunze de viata de...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru friganelele din creier, clasica paine este inlocuita cu o bucata creier de vita.
Creierul se prajeste in ulei incins impreuna cu un sos mai consistent format din oua, faina...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O mancare savuroasa pe baza de carne este rasolul de vita cu sos de vin si garnitura de legume.
Ingrediente: - 1, 20 kg carne, - zarzavat de supa, - 4...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Creierul se poate praji si consuma ca atare sau se prepara un aluat in care este imbracat.
Creierul de vita se prajeste crud sau se fierbe mai intai ca sa...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta cu tenta ungureasca este papricasul de vitel care se obtine din carne de manzat, legume si galuste.
Ingrediente: - 1 kg carne, - 3 cepe mijlocii, - 2 ardei...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de faina ca picioarele sa ramane albe la fiert.
Ingrediente: - 3 - 4...

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Cele mai citite

Ochelarii din plastic sunt mai ieftini, insa sunt sensibili la zgarieturi, pe care nu le...
O buna igiena corporala cuprinde printre altele si curatarea urechilor de cerumen, o substanta naturala...
Ceara din ureche reprezinta secretia glandelor ceruminoase, care se gasesc in canalul urechii. Scopul acesteia...
Citeste cateva sfaturi despre cum sa scapi de dopurile de ceara sau de ceara din...
Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare