Budinca de ficat

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Budinca de ficat

Aceasta reteta se prepara in mod obisnuit din ficat de porc sau de vita, dupa preferinte. Ingrediente: - 500 g ficat, - 2 chifle, - o ceapa mica, - 150 g unt proaspat, - 2 oua, - sare, piper, - o lingurita de verdeata tocata, - 2 linguri de unt topit,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rizoto cu ficat
14 Feb
1491 16 0
Rizoto cu ficat se poate servi cu sos de rosii sau cu sos de ciuperci la alegere.... [Continuare]
Ficat prajit
14 Feb
1370 12 0
Dupa preferinte, se poate praji ficat de porc, de vita, sau ficatel de pasare. Acesta se da... [Continuare]
Cum pot fi depistate bolile de ficat
21 Mar
1699 17 0
Ficatul este responsabil cu 200 de functii vitale din organism si orice boala aparuta la nivelul acestuia,... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare