Limba umpluta

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Limba umpluta

Limba de vita sau de porc fierbe mai repede si de aceea majoritatea gospodinelor o prefera atunci cand prepara in bucatarie o reteta cu limba. Mai putin consumata la noi este limba umpluta pentru care este nevoie de indemanare si rabdare. Ingrediente:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Limba de vita cu masline
15 Feb
1330 16 0
Preparata la inceput in Italia, Grecia si Turcia, tari in care maslinii se gasesc din abundenta, limba... [Continuare]
10 simptome ale unor boli vizibile la nivelul limbii
17 Mar
1881 44 0
Limba reflecta sanatatea intregului organism, de aceea este adesea verificata de catre medici in timpul unui consult.... [Continuare]
Limba iti poate spune de ce boli suferi
4 Noi
1484 15 0
Exista anumite boli, cum ar fi hepatita C, racelile, febra, durerile de cap sau problemele la nivelul... [Continuare]

Cele mai citite

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare