Tuslama de burta

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Tuslama de burta

Tuslamaua de burta este o mancare cu sos obtinuta din carne de vita la care se adauga legume pentru supa. Ingrediente: - un kg burta de vitel, - un picior de vitel, - zarzavat de supa, - o foaie de dafin, - o lingura de untura, - 2 morcovi mijlocii, -...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum se face Adana Kebab
17 Feb
1222 28 0
Adana Kebab este un kebab foarte renumit in Turcia si isi trage numele de la orasul Adana... [Continuare]
Cum sa faci gulas ca in Ardeal?
17 Feb
968 12 0
Cati dintre voi nu ati ramas cu gandul la acel gulas de neuitat, pe care l-ati mancat... [Continuare]
Tocana cu carne de vita
15 Feb
1582 18 0
Tocana cu carne de vita este cel putin la fel de gustoasa ca si cea preparata cu... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare