Jeleu de cacao

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Jeleu de cacao

Jeleul de cacao este un desert usor de preparat folosit adeseori la prajituri si torturi. Ingrediente: un litru lapte, 150 grame zahar, 8 foi de gelatina, 2 linguri de cacao. Mod de preparare: Se inmoaie cacao cu putin lapte, frecand pana se face ca o...

Etichete: jeleu, cacao, jeleu cacao

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Jeleu in doua culori
13 Feb
640 14 0
Pentru ca jeleul sa se inchege, este nevoie sa se introduca in compozitie mai multe foi de... [Continuare]
Afla cum se face jeleul de portocale
13 Feb
1087 27 0
Jeleul de fructe este un desert delicios apreciat atat de catre copii, cat si de catre adulti.... [Continuare]
Afla cum se face jeleul cu rom
13 Feb
1196 24 0
Jeleul cu rom este un adevarat rasfat pentru papilele gustative. Deci, daca doresti ceva dulce si gustos... [Continuare]

Cele mai citite

Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat. Ingrediente: 2 oua,...
O inghetata de citrice preparata din zeama de la portocale si lamai este un mod...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor Atunci sufleul de mere este o...
Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa...
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare