Cum sa faci inghetata italiana (gelato)

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 17 Februarie 2014
Cum sa faci inghetata italiana (gelato)

Gelateriile italiene sunt renumite in lume pentru ca inghetata italiana traditionala are mai putine grasimi (cca 6-10% spre deosebire de cele industriale care au cam 8-12% procent grasimi), este elastica, se topeste repede in gura si are o aroma intensa....

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Inghetata pe bat cu pepene verde, limeta si tequila
19 Noi
1055 12 0
Inghetata pe bat cu pepene verde, limeta si tequila este un rasfat racoritor, pentru adulti, in zilele... [Continuare]
 Afla cum se face casata de crema
30 Oct
1520 11 0
Casata cu crema este o reteta racoroasa pentru primavara. Ingrediente: - 6 oua, - 250 grame zahar,... [Continuare]
Inghetata de visine
23 Dec
1492 52 0
Inghetata de visine este un desert racoros de vara care se prepara cu visine proaspete in iunie... [Continuare]

Cele mai citite

Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat. Ingrediente: 2 oua,...
O inghetata de citrice preparata din zeama de la portocale si lamai este un mod...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor Atunci sufleul de mere este o...
Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa...
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare