Pere coapte cu marmelada

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 21 Ianuarie 2014
Pere coapte cu marmelada

Pentru a desavarsi gustul perelor, puteti folosi nuci pisate sau alte ingrediente la alegere. Acestea se introduc intr-un vas de yena si se pun la cuptor timp de 30 de minute. Ingrediente:500 grame pere, o lingura de unt, 2 linguri de marmelada de caise,...

Etichete: pere coapte, pere, marmelada

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Marmelada de pere
14 Feb
814 21 0
Desi marmelada de prune este cea mai cunoscuta, dupa o reteta similara se pregateste si marmelada de... [Continuare]
Pere in sirop cu crema de vanilie
22 Ian
777 30 0
Daca pentru pregatirea acestei retete folositi jumatati de pere din compot, nu mai este nevoie sa fierbeti... [Continuare]
Pere in sirop cu crema de ciocolata
22 Ian
1112 16 0
Pentru aceasta reteta se folosesc aceleasi ingrediente ca pentru perele cu crema de vanilie, cu mentiunea ca... [Continuare]

Cele mai citite

Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat. Ingrediente: 2 oua,...
O inghetata de citrice preparata din zeama de la portocale si lamai este un mod...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor Atunci sufleul de mere este o...
Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa...
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare