Crema de albus cu ciocolata

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Crema de albus cu ciocolata

Aceasta reteta se pregateste asemanator cu laptele de pasare, doar ca se adauga in plus cacao si migdale prajite. Ingrediente: 4 albusuri, 100 grame zahar. Pentru sos: 2 galbenusuri, 75 grame zahar, un varf de lingurita de fecula (sau faina), 3 dl lapte,...

Etichete: oua, albus, ciocolata

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mancare de ciuperci cu oua
20 Dec
1132 40 0
Pentru aceasta mancare cu oua, se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe... [Continuare]
Oua umplute cu pasta de peste
16 Feb
1705 23 0
Mancate in cantitati normale, ouale reprezinta un aliment benefic pentru organism, iar cand sunt umplute cu pasta... [Continuare]
Oua umplute cu ciuperci si sunca
16 Feb
1166 24 0
Un aperitiv gustos si hranitor il reprezinta ouale umplute cu ciuperci si sunca. Pentru aceasta reteta ai... [Continuare]

Cele mai citite

Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat. Ingrediente: 2 oua,...
O inghetata de citrice preparata din zeama de la portocale si lamai este un mod...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor Atunci sufleul de mere este o...
Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa...
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare