8 motive stiintifice pentru a consuma muraturi iarna

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 4 Noiembrie 2015
 8 motive stiintifice pentru a consuma muraturi iarna

Desi legumele isi schimba proprietatile gustative prin acrire sau murare, varza, gogonelele, castravetii murati si pepenele sunt o bomba de sanatate pentru ca detoxifica organismul, il apara de boli si il face mai rezistent impotriva virusilor. In acest...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Conopida si morcovi in saramura
15 Feb
1241 18 0
Conopida cu morcovi in saramura se pune la borcan sau in butoi incepand cu luna octombrie, cand... [Continuare]
Vezi ce legatura exista intre bacteriile din varza acra si sanatate
30 Oct
1458 4 0
Varza acra este un aliment recomandat pentru sanatate si apreciat de romani mai ales in timpul Craciunului.... [Continuare]
Varza acra in borcan
15 Feb
1539 18 0
Daca nu sunteti mari consumatori de varza acra sau nu detineti suficient loc pentru depozitarea muraturilor in... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare