Dulceata de piersici

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Dulceata de piersici

Dulceata de piersici se prepara de obicei vara si se conserva in borcane de sticla. Cantitatile orientative pentru dulceata de piersici sunt cele de mai jos, dar puteti sa folositi mai multe piersici si mai mult zahar, daca doriti sa obtineti o cantitate...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mere cu dulceata imbracate in albus
13 Feb
1769 39 0
Pentru aceasta reteta se aleg mere sanatoase de marime mijlocie. Ingrediente: 12 mere mijlocii, 3 linguri de... [Continuare]
Dulceata de capsune
15 Feb
1741 31 0
Dulceata de capsune se prepara vara cand este sezonul acestor fructe aromate si bogate in substante nutritive.... [Continuare]
Serbet de capsune
15 Feb
1910 19 0
Serbetul este un soi de dulceata orientala si poate fi obtinut din fructe, flori, cafea, ciocolata, zahar... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare