Friptura de iepure

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Friptura de iepure

Apreciata mai ales in Franta si Ungaria, carnea de iepure devine din ce in ce mai cautata din cauza faptului ca este o delicatesa saraca in colesterol, dar cu numeroase proprietati curative pentru bolnavii de cancer. Preparata sub forma de friptura sau...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carne de iepure cu zarzavat
15 Feb
700 11 0
Pentru a-i fragezi carnea, inainte de a prepara iepure cu zarzavat, este necesar sa puneti carnea la... [Continuare]
10 retete delicioase care te vor ajuta sa treci mai usor de postul Craciunului
23 Noi
1911 29 0
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta... [Continuare]
6 proprietati ale piperului despre care nu stiai
12 Noi
1852 20 0
Piperul este cel mai cunoscut si utilizat condiment din bucatarie. Ceea ce nu stiai despre piper este... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare