Papricas din carne de iepure

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Papricas din carne de iepure

Daca cei mai multi dintre noi pregatesc un papricas din carne pasare, de vita sau de porc, la fel de gustos este si papricasul de iepure, cu conditia sa marinati carnea inainte de a o prepara ca sa fie frageda. Ingrediente: - un iepure, - o lingura de...

Etichete: papricas, carne, iepure

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Papricas de vitel
15 Feb
1561 16 0
O reteta cu tenta ungureasca este papricasul de vitel care se obtine din carne de manzat, legume... [Continuare]
Friptura de iepure la frigare
15 Feb
1457 14 0
Carnea de iepure crescut la curte este mult mai hranitoare decat orice alt tip de carne folosit... [Continuare]
Bujenita de iepure
15 Feb
1798 26 0
Asa cum stim deja, preparatele cu carne de iepure sunt sanatoase daca in loc de vanat se... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare