Aluat cu branza de vaca

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 21 Ianuarie 2014
Aluat cu branza de vaca

Acest aluat este ideal pentru aperitivele sarate si se prepara in cateva minute. Ingrediente: - branza de vaca- faina- unt proaspat Mod de preparare: Se framanta un aluat din branza de vaca, faina si unt proaspat In cantitati egale. Se adauga un praf...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aluat de tarte
13 Feb
466 10 0
Fie ca prepari tarte dulci sau sarate, aluatul de tarte se prepara dupa acelasi proces tehnologic si... [Continuare]
Afla cum se face aluatul de unt
13 Feb
537 17 0
Aluatul de unt este ca si aluatul frantuzesc un produs de patiserie fraged, folosit la prepararea aperitivelor... [Continuare]
Mere in aluat de caimac
13 Feb
519 18 0
Pentru reteta de mere in aluat se poate folosi aluatul cu caimac. Ingrediente: Aluat: o ceasca caimac,... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
Daca papanasii prajiti nu sunt indicati pentru cei care sufera de bila, papanasii fierti sunt...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare