Tocana cu carne de vita este cel putin la fel de gustoasa ca si cea preparata cu carne de porc sau pasare, doar ca procesul termic dureaza mai mult.
Pentru...
Mancare & Bauturi
Tocana cu carne de vita! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Din categoria molustelor, alaturi de scoici, foarte apreciati sunt si melcii, atat pentru gust, cat si pentru calitatile lor nutritive.
Usor digerabili, bogati in aminoacizi si saruri minerale, melcii se...
Usor digerabili, bogati in aminoacizi si saruri minerale, melcii se...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Tarhonul face parte din grupa ierburilor si condimentelor aromate.
Aceasta planta perena se foloseste in arta culinara in stare proaspata, fie uscat, fie conservat in otet. Ingrediente: - 3 legaturi...
Aceasta planta perena se foloseste in arta culinara in stare proaspata, fie uscat, fie conservat in otet. Ingrediente: - 3 legaturi...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Folosite adeseori la rularea sarmalelor, frunzele de vita de vie pot fi conservate si intrebuintate iarna sau in alt anotimp in loc de varza.
Ingrediente: - frunze de viata de...
Ingrediente: - frunze de viata de...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Alaturi de fasolea pastai, in sare se pot pastra la fel de bine si ardeii.
Aceste legume conservate in sare se pregatesc astfel si se folosesc iarna la diferite preparate...
Aceste legume conservate in sare se pregatesc astfel si se folosesc iarna la diferite preparate...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Alaturi de saramura de crap si saramura de biban, un alt peste de apa dulce, numai bun de cosumat sub forma de saramura sau fript in tigaie este carasul.
Desi...
Desi...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O ciorba de verdeturi ideala pentru sezonul de primavara este cea de urzici.
Bune pentru detoxifierea organismului si pentru circulatia sanguina, urzicile se prepara cu bors, orez si sunt gata...
Bune pentru detoxifierea organismului si pentru circulatia sanguina, urzicile se prepara cu bors, orez si sunt gata...
in Diete de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Dovleacul este sanatos si contine doar 13 calorii la 100 de grame.
Beneficiile consumului de dovleac - Dovleacul furnizeaza organismului vitaminele A, B si C, fibre si magneziu. - Dovleacul...
Beneficiile consumului de dovleac - Dovleacul furnizeaza organismului vitaminele A, B si C, fibre si magneziu. - Dovleacul...
in Salate de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Renumiti pentru combinatiile de legume, oua, branza si alte ingrediente pline de savoare, bulgarii au creat in timp o multime de salate delicioase.
Iata una dintre aceste retete delicioase care...
Iata una dintre aceste retete delicioase care...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care poate fi asezonata cu legume, cu masline, dar si cu sos de smantana.
...
...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Bamele sunt niste legume verzi, usor “baloase” care trebuie oparite in otet ca sa isi piarda din textura mucilaginoasa.
Si totusi, mucilagiul din bame are rolul sau vindecator asupra organismului...
Si totusi, mucilagiul din bame are rolul sau vindecator asupra organismului...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru friganelele din creier, clasica paine este inlocuita cu o bucata creier de vita.
Creierul se prajeste in ulei incins impreuna cu un sos mai consistent format din oua, faina...
Creierul se prajeste in ulei incins impreuna cu un sos mai consistent format din oua, faina...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru invelirea sarmalelor se poate folosi varza acra sau dulce.
Noi va propunem o reteta de sarmale cu purcel si varza dulce, care poate fi preparata atunci cand nu aveti...
Noi va propunem o reteta de sarmale cu purcel si varza dulce, care poate fi preparata atunci cand nu aveti...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb.
Aceasta reteta poate fi preparata in preajma sarbatorilor pascale in caz ca preferati carnea de miel sau de ied....
Aceasta reteta poate fi preparata in preajma sarbatorilor pascale in caz ca preferati carnea de miel sau de ied....
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O mancare savuroasa pe baza de carne este rasolul de vita cu sos de vin si garnitura de legume.
Ingrediente: - 1, 20 kg carne, - zarzavat de supa, - 4...
Ingrediente: - 1, 20 kg carne, - zarzavat de supa, - 4...
Cele mai citite
Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...