Mancare & Bauturi

Dulceata de pere busuioace! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Perele busuioace sunt un soi de pere de mici dimensiuni din zona Moldovei.
Din ele se poate prepara gem, dulceata sau rachiu. Noi va sugeram o reteta aromata de dulceata...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Un pilaf de post gustos are la baza orez si legume.
Iata cum se obtine pilaful cu ardei si rosiiIngrediente: - 1 1/2 ceasca orez, - 3 cepe mijlocii, -...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca ciulamaua clasica se prepara din carne de pasare si/sau ciuperci cu sos alb, in arta culinara exista si o reteta de ciulama cu cartofi.
Ingrediente:- un kg cartofi, -...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se poate folosi un mixt de carne marca de vita, porc si miel, dupa preferinte.
Ingrediente:- 750 g carne macra, - o ceapa miilocie, - o felie...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rata umpluta si servita cu garnitura de castane este o specialitate care poate fi preparata in week-end sau de sarbatori, inclusiv de Revelion.
Ingrediente: - o rata mijlocie, - 30...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume.
Iata cum se prepara: Ingrediente: - 500 grame uger, - 2 litri apa, - o ceapa, - o...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi.
Iata cum se prepara biftecul natur de vaca sau vitel. Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 2 linguri...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza, salata, dar si zahar.
Ingrediente: - un morcov, - un patrunjel, - 1/4 telina,...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cafeaua neagra turceasca se fierbe in ibric, fie la foc pe aragaz, fie la masina speciala de spirt.
Adevarata cafea turceasca se fierbe insa pe spuza de carbuni. Ingrediente pentru...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Serbetul se poate prepara atat din flori, cat si din fructe.
Iata o reteta de serbet cu floare de nufar. Ingrediente: - 500 grame flori de nufar, - 1 kg...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dulceata de piersici se prepara de obicei vara si se conserva in borcane de sticla.
Cantitatile orientative pentru dulceata de piersici sunt cele de mai jos, dar puteti sa folositi...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Orezul poate fi preparat cu orice tip de carne, dar si cu organe de vitel, cum ar fi limba.
Ingrediente: - o ceasca orez, - o limba de vitel, -...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se folosesc de preferinta cartofi chifle.
Budinca de cartofi este delicioasa si cremoasa, mai ales daca adaugati si un galbenus la combinatie. Ingrediente: - un kg cartofi,...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti.
Acestea se pot face din carne de vaca, de porc si de miel,...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca sau gaina.
Ingrediente: - o rata salbatica mijlocie, - o lingura de untura, - 3...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare