Mancare & Bauturi

Rulouri din piept de pasare! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte.
Noi va propunem cea mai simpla reteta si anume rulouri cu unt. Ingrediente: -...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru ficatul fript la gratar se foloseste o bucata consistenta de ficat de porc sau de vita.
Ingrediente: - 750 grame ficat, - 50 g unt proaspat, - un praf...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Tuslamaua de burta este o mancare cu sos obtinuta din carne de vita la care se adauga legume pentru supa.
Ingrediente: - un kg burta de vitel, - un picior...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru rulada umpluta cu ficat se foloseste carne de vita.
Ingrediente: - un kg carne de vaca, - 200 grame ficat, - 50 g slanina, - o felie de paine,...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Frecateii sunt o alternativa a clasicilor taitei de casa si se folosesc la supade legume cu sau fara carne.
Ingrediente frecatei: - un ou, - o lingura lapte, - 150...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta bautura alcoolica, se foloseste fructul unui arbore care creste in Asia si anume anasonul stelat.
Ingrediente: - 1 litru alcool de 90°, - 40 g anason stelat, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Un desert delicios care poate fi servit chiar la micul dejun este serbetul de ciocolata.
Ingrediente: - 1, 250 kg zahar, 4 pahare apa, - 3 batoane ciocolata sau 50...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dulceata de cirese amare se prepara asemanator cu cea obtinuta din visine.
Ingrediente: - O farfurie adanca, plina cu varf, de cirese amare fara samburi, - un kg zahar, -...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O marmelada cu gust dulce acrisor este combinatia de portocale cu lamai.
Pentru ca marmelada sa nu aiba un gust amar, inainte de a pune citricele la fiert, indepartati coaja...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si altor sate din Romania.
Pentru cei care nu stiu, chisalita are o consistenta mai groasa...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana.
Ingrediente: - 3 potarnichi, - o lingura de unt, - 2 cepe mijlocii, - o ceasca...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Puiul pane se prepara similar cu picioarele de vita pane sau cu parizerul pane.
Ingrediente: - 2 pui mici, - o lingura de faina, - 2 oua, - 2 linguri...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ficatul pentru prajit nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte (ca sa iasa mai fraged) si apoi uscat bine intr-o carpa curata.
...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Un aperitiv cald usor de preparat este parizerul pane.
Feliile de parizer prajite in ulei sau untura sunt gata in doar cateva minute. Ingrediente: - 12 felii de parizer, -...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ca la orice tip de preparat pane, picioarele de vitel se prajesc in tigaie dupa ce sunt trecute prin faina, ou si pesmet.
Ingrediente: - 3 - 4 picioare de...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare