Mancare & Bauturi

Chiftele de sparanghel la cuptor ! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Aperitive de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O reteta cu iz international, mai putin cunoscuta in Romania sunt chiftelele de sparanghel la cuptor.
Ingrediente: - 1 kg sparanghel, - 2 litri apa, - 2 linguri faina, -...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Un desert pe care il poti prepara in orice sezon este inghetata de portocale cu crema de ou.
Ingrediente: - ¾ litri lapte, - 6 galbenusuri, - 300 grame zahar,...
in Aperitive de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut, incearca si sufleul de paine.
Ingrediente: - 4 chifle, - 50 grame unt proaspat, - 3 oua, -...
in Aperitive de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Galustele de faina cu branza preparate la cuptor se asociaza cu sos alb.
Ingrediente: - 150 grame faina, - 60 grame unt sau untura, - 250 apa, - 4 oua,...
in Legume de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Sparanghelul este o leguma verde care se consuma fiarta sau preparata la cuptor cu diverse sosuri.
Ingrediente: - 1, 500 kg sparanghel, - 2 litri apa, - o lingura de...
in Diete de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Majoritatea dietelor sarace in calorii sunt complicate si necesita prea mult timp.
Iata insa, cum puteti sa transformati acest tip de diete, in ceva simplu si usor: Cel mai important...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O reteta la minut este cascavalul pane.
Ingrediente: - 300 grame cascaval, - o lingura de faina, - un ou (mare), - 2 linguri de pesmet, - 2 linguri de...
in Legume de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Stevia cu ciuperci se prepara asemanator cu spanacul la cuptor.
Iata cum se face aceasta reteta de primavara: Ingrediente: - un kg stevie, - 150 grame ciuperci, - 3 linguri...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Aceasta inghetata cremoasa poate fi asezonata cu praline de migdale sau nuci.
Ingrediente: - 6 oua, - 250 grame zahar, - vanilie, - un litru lapte, - 100 grame migdale...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O budinca desert delicioasa, dar usor de preparat este budinca de piscoturi.
Aceasta se poate combina cu sos de zahar ars si crema de vanilie. Ingrediente: - 150 g piscoturi,...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc, dupa numarul persoanelor.
Ingrediente: - unt- cascaval. Mod de preparare: In farfuriile de yena, se...
in Aperitive de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O reteta de primavara usor de obtinut este sufleul de stevie.
Aceste se prepara similar cu budinca de stevie. Ingrediente: - un kg stevie, - 2 linguri de unt, -...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Inghetata de ciocolata este preferata copiilor.
Ea se prepara simplu in casa din cateva ingrediente: - 6 oua, - 250 grame zahar, - un litru lapte, - 125 g ciocolata...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Budinca de albus se obtine din albusuri amestecate cu zahar si peltea/dulceata dupa preferinte.
Ingrediente: - 8 albusuri, - 4 linguri zahar, - 3 linguri peltea sau zeama de dulceata,...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.
Ingrediente: - 250 grame cascaval, - 1/2 lingura de unt, - o lingura de faina,...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare