Vita

Noutati, articole si imagini despre Vita
in Vita de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Vitelul milanez este un preparat italian delicios, care combina simplitatea prepararii cu rafinamentul.
Serveste acest fel de mancare cu o salata simpla si/sau cu o parte de paste cu sos...
in Vita de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Cottage Pie este un fel de mancare foarte popular, specific Marii Britanii, pe baza de carne si cartofi.
Iata ce ai nevoie pentru a face Cottage Pie: Ingredientele necesare sunt:...
in Vita de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Adana Kebab este un kebab foarte renumit in Turcia si isi trage numele de la orasul Adana unde i se spunea kıyma (carne tocata).
Acest tip de kebab presupune doar...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.
Ingrediente: - 1...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de vita este gustoasa combinata cu legume, dar si cu fructe.
In acest sens, noi va propunem o reteta de carne de vita cu gutui. Ingrediente: - un kg...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte ori la cuptor, de aceasta data va prezentam o reteta de limba prajita.
Ingrediente: -...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la minut sa iasa bine, bucatile de carne se vor taia in curmezis inainte.
..
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparate cu orez, prunele uscate mai pot fi combinate si cu carne de vita.
Iata cum se prepara mancarea de prune uscate cu carne de vita. Ingrediente: - 600 g...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Limba de vita sau de porc fierbe mai repede si de aceea majoritatea gospodinelor o prefera atunci cand prepara in bucatarie o reteta cu limba.
Mai putin consumata la noi...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Snitelul vienez se obtine din carne de vita data prin faina, ou si pesmet.
Pentru ca snitelele vieneze sa iasa fragede, carnea se portioneaza in bucati potrivite in curmezis, iar...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru ca au o consistenta baloasa si rareori se gasesc in stare proaspata la magazin, bamele nu sunt printre legumele preferate ale unei familii obisnuite.
Totusi, daca doriti sa testati...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Rulada obtinuta din ciuperci in amestec cu alte ingrediente este un preparat satios si o combinatie de arome foarte apetisante.
In plus, continutul de fier din carnea rosie si vitaminele...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Fasolea verde poate fi preparata cu carne de vita, iar daca doriti ca mancarea sa fie gata mai repede, puteti inlocui carnea de vaca cu cea de manzat.
Ingrediente:- 600...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Rulada obtinuta din orice tip de carne si umpluta cu ingrediente cum ar fi: carne, ficatei, legume, ou, paine si lapte este gustoasa si hranitoare.
Aceasta se prepara de regula...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparat mai putin cunoscut in bucataria romaneasca, fasolea boabe cu carne de vita inlocuieste cu succes fasolea uscata cu ciolan afumat.
Iata cum poti obtine aproximativ patru portii de fasole...

Cele mai citite

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare