Fritptura vanatoreasca este un amestec de carne de vita macra cu praz si condimente.
Ingrediente: - un kg carne de vaca, - 2 fire de praz, - o lingura de...
Vita
Cele mai noi retete despre si cu Vita. Friptura vanatoreasca
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ca alternativa la galustele de gris sau orez exista varianta cu carne.
Este vorba despre supa cu galuste din ficat. Iata cum se fac aceste galuste care pot fi un...
Este vorba despre supa cu galuste din ficat. Iata cum se fac aceste galuste care pot fi un...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Inainte de a prepara aceasta reteta cu rinichi, este obligatoriu sa lasi rinichii curatati de partea alba o jumatate de ora in apa rece cu un pic de otet pentru.
..
..
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru amatorii de peste conservat, ruladele mici cu sardele sunt o optiune savuroasa pentru pranz sau cina, usor de realizat.
Ingrediente: - un kg carne de vaca, - 6 sardele...
Ingrediente: - un kg carne de vaca, - 6 sardele...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Tuslamaua de burta este o mancare cu sos obtinuta din carne de vita la care se adauga legume pentru supa.
Ingrediente: - un kg burta de vitel, - un picior...
Ingrediente: - un kg burta de vitel, - un picior...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru rulada umpluta cu ficat se foloseste carne de vita.
Ingrediente: - un kg carne de vaca, - 200 grame ficat, - 50 g slanina, - o felie de paine,...
Ingrediente: - un kg carne de vaca, - 200 grame ficat, - 50 g slanina, - o felie de paine,...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ca la orice tip de preparat pane, picioarele de vitel se prajesc in tigaie dupa ce sunt trecute prin faina, ou si pesmet.
Ingrediente: - 3 - 4 picioare de...
Ingrediente: - 3 - 4 picioare de...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe pana devine frageda si se poate servi cu sos si smantana.
Ingrediente: -...
Ingrediente: -...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dupa preferinte, se poate praji ficat de porc, de vita, sau ficatel de pasare.
Acesta se da cu un praf de sare la final, ca sa nu se intareasca. Ingrediente:...
Acesta se da cu un praf de sare la final, ca sa nu se intareasca. Ingrediente:...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Picioarele de vitel sau rasolul de vita se consuma fiert impreuna cu sos si ciuperci calite in unt sau ulei.
Ingrediente:- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1, 5...
Ingrediente:- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1, 5...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Friptura de vita este hranitoare daca stii cum sa o prepari Pentru aceasta reteta se foloseste pulpa de vita macra impanata cu slanina.
Ingrediente: - 1, 5 kg carne macra,...
Ingrediente: - 1, 5 kg carne macra,...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de faina ca picioarele sa ramane albe la fiert.
Ingrediente: - 3 - 4...
Ingrediente: - 3 - 4...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca nu sunteti vegetarieni si nu este zi de post, ghiveciul cu legume poate fi asezonat cu carne de vita.
Ingrediente: - 600 g carne, - un kg legume asortate,...
Ingrediente: - 600 g carne, - un kg legume asortate,...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Aceasta reteta se prepara in mod obisnuit din ficat de porc sau de vita, dupa preferinte.
Ingrediente: - 500 g ficat, - 2 chifle, - o ceapa mica, - 150...
Ingrediente: - 500 g ficat, - 2 chifle, - o ceapa mica, - 150...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta foarte apreciata de gurmanzi sunt spaghetele cu carne de vita si sos.
Iata cum se prepara aceasta friptura cu paste. Ingrediente: - 6 cotlete, - o lingura de...
Iata cum se prepara aceasta friptura cu paste. Ingrediente: - 6 cotlete, - o lingura de...
Cele mai citite
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...