Diverse

Cele mai noi retete despre si cu Diverse. Afla cum se face sufleul de parmezan
in Diverse de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Sufleul de parmezan este o reteta simpla, dar foarte hranitoare.
Preferata de cei mici, sufleul cu parmezan este adesea servit la cina. Iata cum se prepara: Ingrediente: - 100 grame...
in Diverse de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
Aceste legume de vara se pot umple cu carne, dar si cu alte ingrediente.
Iata ce varianta de vinete umplute va propunem noi pentru week-end. Ingrediente: - 6 vinete potrivite,...
in Diverse de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
O alternativa mult mai sanatoasa a branzei topite din comert este branza de vaci topita in casa.
Ingrediente: - 500 grame branza de vaci, - o lingura de unt, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
Se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe si cu carnea tare.
Ingrediente: - 1 kg ciuperci, - 2 cepe, - 4 rosii, - 2 linguri...
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Aceasta reteta de mamaliga se prepara cu branza iute de burduf, iar dupa fierberea propriu-zisa, mamaliga fiarta se amesteca cu branza de burduf.
Ingrediente: - 500 g malai, - 1...
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Musacaua cu vinete este o mancare delicioasa care poate fi preparata vara cu vinete proaspete si iarna cu vinete congelate.
Ingrediente: - 4 vinete mijlocii, - 750 g carne macra,...
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Aceasta reteta din Ardeal se obtine din straturi alternative de varza cu carne tocata si smantana.
Ingrediente: - o varza miilocie, - 750 g carne macra, - o ceapa, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Fie ca o consumi cu branza, unt si ochiuri, fie ca preferi sa o asezonezi cu sarmale sau cu ciulama, faimoasa mamaliga se obtine din malai cu apa si sare.
..
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O reteta ideala pentru sezonul rece este musacaua de varza.
Ingrediente: - o varza mijlocie, - 750 g carne macra, - o ceapa, - 4 linguri de untura, - 2...
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Daca v-ati asteptat la o reteta dulce cu mere, iata ca noi va propunem mere umplute cu carne macra (se foloseste la alegere carne de pasare sau de vita).
Ingrediente:...
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O reteta gustoasa pentru pranz sau cina este budinca de ciuperci cu franzela.
Cand vrei sa inlocuiesti carnea cu ceva consistent, poti prepara aceasta reteta delicioasa. Ingrediente: - 500 grame...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Din gris se pot prepara si chiftele de gris care merg servite simple, ca aperitiv.
Ingrediente: - 1/2 ceasca de gris, - 3 cesti cu lapte, - o lingurita de...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Aceasta reteta are la baza sosul alb ca orice tip de sufleu clasic la care se adauga spanac si branza.
Ingrediente: - 1 kg spanac, - 2 linguri de unt,...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Aceasta reteta se obtine din piureu de spanac si foi de clatite.
Ingrediente: - un kg spanac, - 2 linguri de unt, - o lingura de faina, - o lingura...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O budinca picanta de spanac va fi un adevarat rasfat pentru papilele tale gustative.
Daca iti plac aperitivele sarate, noi iti recomandam urmatoarea reteta: Ingrediente: - 1 kg spanac, -...

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare