Peste

Cele mai noi retete despre si cu Peste. Cega rasol
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa sturionilor.
Cega traieste in Asia, in Europa Centrala, dar poate fi intalnita si...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru amatorii de preparate culinare dulci, dar si de peste, stiuca umpluta si indulcita cu zahar nu poate lipsi cu ocazia unei mese speciale.
Aceasta reteta are un gust deosebit,...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru stiuca la cuptor se folosesc aceleasi ingrediente ca la reteta stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume.
Ingrediente: - O stiuca de 1 kg, - felie de paine,...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Stiuca este un peste rapitor, asemeni salaului si se poate gati in diverse moduri: fiarta, la cuptor, cu diverse umpluturi, asezata pe pat de legume sau sub forma de budinca.
...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Salaul este cel mai important peste rapitor de apa dulce dupa stiuca.
El poate fi intalnit in apele tulburi cu un curs domol, in lacuri si in apele din porturile...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Rasolul de stiuca se prepara similar cu salaul rasol.
Pentru aceasta reteta de peste fiert si asezonat cu zarzavaturi de supa si condimente aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: - O...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Salaul pane este o reteta la minut care nu necesita o pregatire indelungata, dar nici prea multe ingrediente.
Este suficient sa ai la indemana cateva fileuri de peste sau sa...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Chiar daca nu traiti in Delta Dunarii unde pestele proaspat se gaseste la discretie, este bine sa cautati pentru aceasta reteta salau proaspat, nu congelat.
Ingrediente salau umplut cu ceapa...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta hranitoare pe baza de peste este salaul la cuptor umplut cu stiuca si alte ingrediente hranitoare.
Aceasta reteta poate fi preparata dintr-un singur soi de peste sau in...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru pestele in aluat, se prepara o compozitie de clatite.
Aceasta reteta se poate pregati dintr-un peste proaspat fara oase si chiar un pic mai gras, cum este somnul, morunul,...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Salaul este un peste de apa dulce care poate fi gatit fiert, sub forma de rasol, dar si cu sos de maioneza.
Iata cum se prepara: Ingrediente - 1 salau de...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Midiile sunt niste fructe de mare, alaturi de raci, scoici sau calamari, iar “tratate” pescareste pe litoral sau in Delta Dunarii, midiile sunt hranitoare.
Pentru a fi gatite in propria...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Salaul este un peste apreciat pentru carnea sa alba, frageda, gustoasa si fara prea multe oase.
Acest peste de apa dulce si usor salmastra se caracterizeaza prin corpul alungit, spatele...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Midiile fac parte din categoria fructelor de mare alaturi de homari, crabi, calamari, caracatite si scoici si sunt servite, dupa preferinta, cu sau fara scoica.
Pentru cei care nu au...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Porcusorul este o specie de peste de talie mica, traieste in apele maloase submontane sau in raurile de la campie din tara noastra, dar si din Europa.
Sunt buni de...

Cele mai citite

Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
Platica este un peste de apa dulce care seamana foarte mult cu crapul. Scos din...
Nisetrul face parte din familia sturionilor alaturi de cega si se prepara in mod asemanatos...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare