Pasare

Cele mai noi retete despre si cu Pasare. Pui cu conopida
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Aceasta reteta este simplu de preparat, iar daca va place conopida cu sos alb o sa va placa si aceasta mancare.
Ingrediente: - un pui mare, - 2 conopide mijlocii,...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Un preparat dietetic si usor de digerat este mancarea de pui cu dovlecei.
Ingrediente: - un pui mare, - o lingura de unt sau untura, - o ceapa, - o lingurita...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Bamele sunt niste legume verzi, usor “baloase” care trebuie oparite in otet ca sa isi piarda din textura mucilaginoasa.
Si totusi, mucilagiul din bame are rolul sau vindecator asupra organismului...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Puiul cu fasole verde este un preparat usor de realizat care poate fi servit la sfarsitul verii, inceputul toamnei cand fasolea pastai se gaseste din abundenta.
Ingrediente: - un pui...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Puiul cu mazare pastai este la fel de gustos ca si carnea de pui cu fasole pastai.
Cele doua retete se prepara similar, in sensul ca mazarea poate fi inlocuita...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparata sote sau combinata cu pui, mazarea este o leguma apreciata pentru gustul sau deosebit.
Ingrediente: - un pui mare, - 750 g mazare boabe sau echivalentul la o cutie...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Gasca cu caise este un preparat culinar care se poate prepara vara cand este sezonul caiselor sau in sezonul rece, daca fructele sunt conservate prin uscare.
Ingrediente: - un kg...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita sau cu gasca.
Noi va propunem o reteta delicioasa cu gasca si castraveti murati Ingrediente:...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rata umpluta si servita cu garnitura de castane este o specialitate care poate fi preparata in week-end sau de sarbatori, inclusiv de Revelion.
Ingrediente: - o rata mijlocie, - 30...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca sau gaina.
Ingrediente: - o rata salbatica mijlocie, - o lingura de untura, - 3...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Carnea de pasare in general este foarte buna cu garnitura de legume, iar rata nu face exceptie.
Iata o reteta excelenta din carne de rata cu mazare verde. Ingrediente: -...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca pentru friptura folositi rata salbatica, aceasta se marineaza, se lasa in aceasta solutie o ora, dupa care se impaneaza cu slanina si se da la cuptor.
Ingrediente: - o...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru friptura se alege totdeauna o rata tanara.
Bobocul de rata se poate pregati fie cu varza dulce, fie cu varza acra, dupa sezon si preferinte. Ingrediente: - un boboc...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La fel de buna ca rata pe varza este si carnea de fazan pregatita cu varza acra.
Ingrediente: - un fazan, - 300 g slanina, - o varza murata mijlocie,...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru reteta de rata pe varza se poate folosi atat varza dulce, cat si murata.
Noi va propunem rata cu varza dulce pentru ca fierbe mai repede.Ingrediente: - o rata...

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare