Pasare

Cele mai noi retete despre si cu Pasare. Fazan inabusit
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Fazanii inabusiti se pun la cuptor pe un pat de slanina cu ceapa si se lasa la fiert in suc propriu.
Ingrediente: - 2 fazani, - 300 g slanina, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta delicioasa cu sos rosu si carne de pasare este rata cu masline.
Ingrediente: - o rata mijlocie, - o lingura de untura, - 4 cepe, - o lingurita...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a fost vanat, intr-un loc bine ventilat inainte de a fi pregatit.
Durata aceasta...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de pasare.
Noi va propunem o reteta de ostropel cu carne de rata.Ingrediente: - o rata...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata.
Chiar daca reteta clasica de parjoale se face dintr-un mix de carne vita cu porc, noi va propunem parjoale...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.
Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat,...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rasolul de gaina poate fi folosit la supa, ciulama sau pilaf.
El se poate servi ca atare, dupa ce a fiert impreuna cu zarzavatul de supa, impreuna cu garnitura de legume....
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.
Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat,...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.
Ingrediente: - 3 pui mici, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.
Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat,...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte.
Noi va propunem cea mai simpla reteta si anume rulouri cu unt. Ingrediente: -...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana.
Ingrediente: - 3 potarnichi, - o lingura de unt, - 2 cepe mijlocii, - o ceasca...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Puiul pane se prepara similar cu picioarele de vita pane sau cu parizerul pane.
Ingrediente: - 2 pui mici, - o lingura de faina, - 2 oua, - 2 linguri...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Reteta de potarnichi pe varza este pentru 4 persoane.
Ingrediente: - 2 potarnichi, - 1 varza mijlocie, - 150 g slanina, - 3 cesti zeama de carne, - 2 linguri...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La tigaie, puii se prepara intr-un timp scurt, daca sunt taiati in bucati, astfel incat sa fie patrunsi uniform.
Ingrediente: - 2 pui mijlocii, - o lingura de unt, -...

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare