Calcan la cuptor cu smantana

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Calcan la cuptor cu smantana

Calcanul este deosebit de gustos atunci cand este pregatit in cuptor, dar nu tebuie tinut prea mult deoarece carnea se poate faramita la servire. Ingrediente: - 1, 5 kg calcan, - 3 linguri unt, - 1/2 lingura de faina, - 200 g smantana, - condimente: sare,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Calcan fiert cu cartofi si unt
14 Feb
1246 17 0
Calcanul este un peste cu forma plata care traieste inclusiv in Marea Neagra. Carnea de calcan este... [Continuare]
Calcan prajit in unt
14 Feb
1525 32 0
Calcanul inmuiat in lapte si prajit in unt este fraged si are un gust deosebit astfel preparat.... [Continuare]
Calcan prajit
14 Feb
903 28 0
Reteta de calcan prajit nu are nevoie de un timp indelungat de pregatire. Calcanul se prajeste singur... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare