Cum se gateste rasolul de crap?

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 16 Februarie 2014
Cum se gateste rasolul de crap?

Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce. Faptul ca nu are oase, iar carnea lui gustoasa este plina de substante nutritive (vitamina B12, seleniu, proteine si fosfor) ii determina pe amatorii de peste sa prepare crapul in cele mai...

Etichete: crap, rasol, maioneza, peste

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Piftie de crap
15 Feb
1389 20 0
Piftia sau racitura de crap face parte din categoria antreurilor reci care se prepara in special iarna.... [Continuare]
Cum se prepara ciorba de peste ungureasca?
16 Feb
1742 30 0
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre pescari, in... [Continuare]
Saramura de crap
15 Feb
1092 31 0
Una dintre cele mai savuroase si sanatoase retete romanesti este saramura de crap. Pentru ca aceasta reteta... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare