Peste la cuptor cu sos alb

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Peste la cuptor cu sos alb

Daca ati consumat peste la masa, dar nu l-ati terminat, inainte sa va ganditi ce sa faceti cu bucatile de peste ramase, noi va propunem o reteta de peste la cuptor cu sos alb. Ingrediente: - 1, 5 kg peste, - o lingura de faina, - o lingura de unt, - 2...

Etichete: peste, sos alb, sufleu, reteta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sufleu de peste
14 Feb
1299 18 0
Sufleul de peste este o reteta usor de preparat, care se obtine din sos alb si peste,... [Continuare]
Budinca de peste cu paste si sos alb
14 Feb
1449 23 0
Fie ca sunteti adeptii macaroanelor sau va dati in vant dupa spaghete, o reteta satioasa si usor... [Continuare]
Cum recunosti un peste proaspat?
30 Oct
1405 9 0
Puteti cumpara peste de la pescarie, de la magazinele de specialitate sau chiar din supermarket, de la... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare