Porcusori prajiti

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Porcusori prajiti

Porcusorul este o specie de peste de talie mica, traieste in apele maloase submontane sau in raurile de la campie din tara noastra, dar si din Europa. Sunt buni de consumat in stare proaspata si se prepara mai ales prajiti la tigaie sau ceaun.Ingrediente:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

De ce este indicat consumul de peste?
4 Noi
1599 6 0
Multa lume se intreaba ce peste sa aleaga dintre cel salbatic si cel de crescatorie. In timp... [Continuare]
Metode de scadere a nivelului trigliceridelor
30 Oct
1194 7 0
Daca ati descoperit ca aveti nivelul trigliceridelor marit, iata cateva metode ce ajuta la scaderea acestuia: Schimbarea... [Continuare]
Cum recunosti un peste proaspat?
30 Oct
1405 9 0
Puteti cumpara peste de la pescarie, de la magazinele de specialitate sau chiar din supermarket, de la... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare