Salata de vinete

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Salata de vinete

Salata de vinete este o specialitate culinara romaneasca preparata din vinete coapte si tocate marunt, impreuna cu ulei, sare si ceapa tocata. Ingrediente: - 3 vinete mijlocii - 150 g ulei - ceapa - rosii coapte (optional) - sare.Mod de preparare: Vinetele...

Etichete: salata, vinete, rosii

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salata de ardei copti
15 Feb
861 15 0
Ideala pentru persoanele cu stomacul sensibil, salata de ardei copti este un fel de mancare apreciat in... [Continuare]
Salata de rosii
15 Feb
994 21 0
Rosiile, numite si patlagele rosii au fost prima data cultivate in Peru, acum 3000 de ani. Ele... [Continuare]
Efectele terapeutice ale hreanului
9 Noi
1643 10 0
Hreanul, denumit stiintific Armoracia rusti­cana, este ruda mustarului, a conopidei si a verzei. Aceasta radacina cu gust... [Continuare]

Cele mai citite

Vara e indicat sa mananci mai mult salate si mai putina carne, iar pentru diversificare,...
In combinatie cu merele, varza rosie are beneficii duble asupra sanatatii si este o salata...
Recunoscute sub denumirea de “aur alb” datorita resurselor nutritive, andivele pot fi preparate in cele...
Folosita ca medicament inca din antichitate, sfecla rosie poate fi consumata sub forma de suc...
Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare