Ciorba de pasare

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ciorba de pasare

Ciorba de pasare este un preparat lichid usor si sanatos pe baza de carne de pui, gaina sau curcan, in amestec cu zarzavat si orez sau taitei. Optional se adauga la sfarsit un dressing de smantana cu ou. Ingrediente: - doi litri apa - un litru bors -...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba de dovlecei umpluti
15 Feb
865 10 0
Un preparat culinar traditional obtinut din carne tocata si legume este ciorba de dovlecei umpluti care se... [Continuare]
Cum sa prepari CIORBA DEASA
6 Mai
2252 35 0
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni, pentru cei... [Continuare]
Cum se prepara ciorba de peste ungureasca?
16 Feb
1742 30 0
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre pescari, in... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare