Ciorba de pui

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ciorba de pui

Ciorba de pui este un preparat lichid gustos si satios care se acreste cu bors. Spre deosebire de ciorba de pasare, in compozitia careia poate sa intre carne de gaina sau curcan, ciorba de pui fierbe mai repede. Ingrediente ciorba pui: - 2 litri apa -...

Etichete: ciorba, ciorba pui, bors

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba de berbecut
15 Feb
299 12 0
Alternativa la ciorba de miel pentru masa de Paste poate fi considerata si ciorba de berbecut. Apreciata... [Continuare]
Ciorba de crap cu bors
15 Feb
626 13 0
Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara... [Continuare]
Cum sa prepari CIORBA DEASA
6 Mai
856 11 0
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni, pentru cei... [Continuare]

Cele mai citite

Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Pentru aceasta reteta mazarea se pune la inmuiat din ajun ca sa se fragezeasca. Ingrediente:-...
Daca vrei sa incerci o reteta vegetariana cu gust acrisor poti incerca supa de macris...
Supa de salata este o reteta de primavara, cel putin la fel de gustoasa ca...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare