Ciorba taraneasca de vita

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 16 Februarie 2014
Ciorba taraneasca de vita

Preparata din carne de vita sau porc mai grasa, ciorba taraneasca este o reteta traditionala foarte apreciata de romani. Deoarece carnea de vita fierbe mai greu, timpul total de preparare pentru aceasta ciorba taraneasca este de aproximativ 2 ore. Ingrediente...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reteta arabeasca de ciorba cu berbecut
15 Feb
920 14 0
Reteta apreciata in Orient, ciorba de berbec se consuma foarte frecvent in randul popoarelor arabe. Alaturi de... [Continuare]
Ciorba de potroace
15 Feb
1362 13 0
Ciorba de potroace este o mancare traditionala care se prepara mai ales dupa ospatul de a doua... [Continuare]
Ciorba de fasole verde
15 Feb
789 14 0
O reteta de vara cu legume verzi este ciorba de fasole verde. Ca sa o prepari ai... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare