Zarzavat, carne iepure

Lista articolelor despre zarzavat si carne iepure pe DeFolos.ro

Articole despre zarzavat si carne iepure

Citeste cele mai noi articole despre zarzavat si carne iepure publicate pe DeFolos.ro! Vezi comentarii si poze despre zarzavat si carne iepure, pe DeFolos.ro!

in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a-i fragezi carnea, inainte de a prepara iepure cu zarzavat, este necesar sa puneti carnea la marinat.
Ingrediente:- un iepure, - zarzavat de supa, - 3 cepe, - 2 linguri...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea tanara fierbe mai repede.
Totusi, daca preferati supa de gaina, aceasta are mai...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Poate ca limba cu masline este cea mai cunoscuta reteta preparata la noi.
Totusi, pentru cei care vor sa testeze si alte combinatii culinare, pot incerca limba cu sos de...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca in general suntem obisnuiti cu pateul de porc sau de pasare (gasca, rata sau pui), iata ca la fel de gustos este si pateul de iepure.
Iata de ce...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Zarzavatul se pastreaza bine pentru iarna in pivnite uscate si aerisite, acolo unde exista conditii in acest sens.
Cum se procedeaza? Se pregatesc in privnita cateva straturi de nisip. Se...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Din categoria zarzavaturilor pentru ciorba fac parte morcovii, ardeii grasi si fasolea verde.
In cantitati mari, zarzavatul se usuca in cuptoare anume de uscat. Pentru trebuintele casei se poate, cu...

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

15 Feb
719 12 0
Vinetele aduc organismului un important aport de potasiu, magneziu, vitamina B6 si vitamina C. Apreciate in special... [Continuare]
15 Feb
1061 9 0
Apreciata mai ales in Franta si Ungaria, carnea de iepure devine din ce in ce mai cautata... [Continuare]
15 Feb
905 16 0
Daca in sezonul cald se pot consuma castraveti murati in saramura, pentru iarna, cele mai potrivite sunt... [Continuare]
15 Feb
1368 13 0
Pentru amatorii de supa, se conserva pentru iarna legume combinate: rosii, radacinoase, dar si alte legume dupa... [Continuare]
14 Feb
605 14 0
Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza,... [Continuare]
13 Feb
631 13 0
Musacaua este o mancare gustoasa care se prepara din mai multe straturi de cartofi in combinatie cu... [Continuare]

Cele mai citite

Ochelarii din plastic sunt mai ieftini, insa sunt sensibili la zgarieturi, pe care nu le...
O buna igiena corporala cuprinde printre altele si curatarea urechilor de cerumen, o substanta naturala...
Ceara din ureche reprezinta secretia glandelor ceruminoase, care se gasesc in canalul urechii. Scopul acesteia...
Citeste cateva sfaturi despre cum sa scapi de dopurile de ceara sau de ceara din...
Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare