Afla cum se prepara biftecul de vaca cu ciuperci

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Afla cum se prepara biftecul de vaca cu ciuperci

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca. Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 250 g ciuperci, - 2 cepe mijlocii, - 2 linguri unt, - un lingura de untura, - o lingura de faina, - o ceasca zeama de carne, - o lingura de bulion, - un pahar...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Biftec natur
14 Feb
1204 21 0
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca... [Continuare]
Biftec in faina
14 Feb
1246 22 0
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in... [Continuare]
Biftec la gratar
14 Feb
1566 29 0
Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare