Biftec la gratar

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Biftec la gratar

Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora. Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - o lingurita de untura (sau o feliuta de slanina), - sare. Mod de preparare:...

Etichete: biftec, gratar, muschi

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Biftec natur
14 Feb
1144 21 0
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca... [Continuare]
Biftec in faina
14 Feb
1184 22 0
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in... [Continuare]
Biftec cu ou
13 Feb
1203 22 0
Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi. Ingrediente: - 1, 2 kg... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare