Cotlete de vitel pane

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Cotlete de vitel pane

Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel este mai tare si mai greu de portionat in propria bucatarie. Ingrediente: - 6 cotlete, - o lingura de faina, - 2 oua, - 2 linguri de pesmet, - 2 linguri...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cotlete de vitel natur
14 Feb
1047 13 0
Pentru 6 portii se folosesc 6 cotlete de vitel, in asa fel incat fiecare persoana sa primeasca... [Continuare]
Picioare de vitel pane
14 Feb
1214 18 0
Ca la orice tip de preparat pane, picioarele de vitel se prajesc in tigaie dupa ce sunt... [Continuare]
Cotlete de caprioara fripte la tigaie
15 Feb
1253 19 0
Carnea de caprioara poate fi preparata la cuptor, fripta la tigaie sau la gratar. Iata o reteta... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare