Friptura de vaca cu sos la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Friptura de vaca cu sos la tava

Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate, de la coada. Ingrediente: - 1 kg carne macra de vaca, - 3 cepe mijlocii, - o lingura untura, - o lingura bulion, - sare. Mod de preparare: Se sareaza si se tine o jumatate...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mancare de caprioara cu smantana
15 Feb
1401 20 0
Carnea de caprioara poate fi pregatita la cuptor simpla, cu smantana sau cu alte ingrediente care ii... [Continuare]
Friptura de vita inabusita
14 Feb
1842 22 0
Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe... [Continuare]
Friptura de iepure cu smantana
15 Feb
1355 19 0
Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare