Friptura vanatoreasca

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Friptura vanatoreasca

Fritptura vanatoreasca este un amestec de carne de vita macra cu praz si condimente. Ingrediente: - un kg carne de vaca, - 2 fire de praz, - o lingura de unt sau untura, - 2 cesti zama de carne de vaca, - 2 linguri de zeama lamaie, - sare, piper.Mod de...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Usturoi verde in otet
15 Feb
1509 24 0
Pentru ca sezonul usturoiului verde este foarte scurt si acopera doar o parte din primavara, ca sa... [Continuare]
Friptura de iepure cu smantana
15 Feb
1355 19 0
Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care... [Continuare]
Pulpa de vitel la tava
15 Feb
1459 19 0
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare