Parjoale moldovenesti

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Parjoale moldovenesti

Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti. Acestea se pot face din carne de vaca, de porc si de miel, la alegere sau in combinatie. Ingrediente: - 750 g carne macra, -...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

 Afla cum se prepara parjoalele de varza
9 Ian
3328 84 0
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta de parjoale... [Continuare]
Parjoale din piept de gaina
14 Feb
1634 32 0
O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata. Chiar daca reteta clasica de parjoale... [Continuare]
Friptura de vaca cu sos la tava
14 Feb
1514 20 0
Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate,... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare