Pere cu carne de vita

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Pere cu carne de vita

Mancarea de pere cu carne de vita este dulce deoarece in reteta se folosesc atat fructe bogate in fructoza, cat si zahar. Ingrediente: - 1 kg pere, - 600 g carne, - 2 linguri de untura, - o lingurita de faina, - 6 lingurite de zahar, - sare.Mod de preparare:...

Etichete: pere, carne, carne vita

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocana cu carne de vita
15 Feb
1506 18 0
Tocana cu carne de vita este cel putin la fel de gustoasa ca si cea preparata cu... [Continuare]
Mancare de dovlecei cu carne de vitel
15 Feb
1403 14 0
Carnea de vitel poate fi asezonata cu dovlecei, cartofi sau cu conopida. Indiferent de leguma aleasa, mancarea... [Continuare]
Gulas din carne de vita cu galuste
15 Feb
1648 21 0
Preparat asemanator cu papricasul, gulasul cu galuste este foarte gustos in special cu vita. Pentru cei care... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare