Picioare de vitel rasol

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Picioare de vitel rasol

Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de faina ca picioarele sa ramane albe la fiert. Ingrediente: - 3 - 4 picioare de vitel (circa 1, 5 kg), - 2 litri apa, - o lingura de otet, - o foaie de dafin, - un patrunjel,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Limba rasol
15 Feb
1568 25 0
Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste... [Continuare]
Rasol de vita cu legume
15 Feb
1455 18 0
Carnea cea mai gustoasa pentru rasol este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada. Rasolul... [Continuare]
Rasol de vita cu sos de smantana
15 Feb
1273 15 0
O alternativa a clasicului rasol de vita cu legume este rasolul de vaca cu sos de smantana.Ingrediente:... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare