Piept de vitel umplut

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Piept de vitel umplut

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un bucatar priceput stie sa sculpteze in carne, sa ii dea forma dorita si sa "mestereasca" un buzunar pe care sa il coase.Ingrediente: - 1, 5 kg carne, - o lingura de pesmet,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

10 retete delicioase care te vor ajuta sa treci mai usor de postul Craciunului
23 Noi
1786 25 0
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta... [Continuare]
6 proprietati ale piperului despre care nu stiai
12 Noi
1731 16 0
Piperul este cel mai cunoscut si utilizat condiment din bucatarie. Ceea ce nu stiai despre piper este... [Continuare]
Afla cum se prepara salata Tabouleh
30 Oct
1699 20 0
Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu. Ingredientele principale sunt patrunjelul si... [Continuare]

Cele mai citite

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare