Rinichi fripti cu sos de mustar

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Rinichi fripti cu sos de mustar

La fel ca si antricoatele de vaca, rinichii de vitel se pot asezona cu sos de mustar. Ingrediente: - 2 rinichi de vitel, - o lingura de unt topit, - 50 g unt proaspat, - un paharel de vin, - o lingurita de mustar, - o lingurita de patrunjel verde tocat,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rinichi cu ciuperci
14 Feb
1254 19 0
Pentru a va bucura de savoarea acestui preparat culinar, este indicat sa spalati rinichii in apa rece... [Continuare]
Rinichi prajiti
14 Feb
1273 18 0
Dupa ce ati spalat rinichii in mai multe ape si le-ati taiat partea alba, ii puteti pregati... [Continuare]
Cum se face cura de detoxifiere a rinichilor
12 Dec
1481 7 0
Rinichii au o functie importanta in organism, deoarece filtreaza sangele de toxinele acumulate din degradarea proteinelor din... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare