Snitel natur

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Snitel natur

Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui. Ingrediente: - 1 kg carne de vitel, - o lingura de faina, - 2 linguri de untura, - sare. Mod de preparare: Se taie carnea...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Snitel de caprioara
15 Feb
1504 16 0
Snitelul de caprioara este o reteta la minut si se prepara la fel ca si celelate tipuri... [Continuare]
Snitel milanez
15 Feb
1672 22 0
Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la... [Continuare]
Tocana de vitel
15 Feb
1420 7 0
Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare