Snitel vienez

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Snitel vienez

Snitelul vienez se obtine din carne de vita data prin faina, ou si pesmet. Pentru ca snitelele vieneze sa iasa fragede, carnea se portioneaza in bucati potrivite in curmezis, iar apoi bucatile taiate se bat cu ciocanul de snitele. Ingrediente: - 750 g...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocana de vitel
15 Feb
1482 9 0
Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si... [Continuare]
Friptura de vitel si rinichi la cuptor
15 Feb
1807 20 0
Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii. Ingrediente: -... [Continuare]
Snitel natur
15 Feb
1975 20 0
Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare