Reteta traditionala: Coltunasi cu branza

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 30 Octombrie 2015
Reteta traditionala: Coltunasi cu branza

Pentru coltunasi se face un aluat de taitei care se imparte in mai multe patrate si se umple cu branza. Ingrediente: - 200 grame branza de vaca, - un ou, - o lingurita de faina, - putin zahar, - sare, - 2 linguri de unt. Pentru aluat de taitei: - 300...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Coltunasi fierti cu carne
30 Oct
1396 5 0
Daca ti-au placut coltunasii cu branza, in mod sigur vei adora coltunasii cu carne. Ingrediente: - 250... [Continuare]
 Reteta: Coltunasi cu carne la cuptor
30 Oct
1401 6 0
Coltunasii la cuptor se pot prepara din carne de berbec. Ingrediente: - 250 g carne, - o... [Continuare]
Afla cum se fac coltunasii cu carne prajiti
30 Oct
1493 6 0
Coltunasii cu carne se pot prepara fierti, la cuptor dar se pot gati si prajiti in aluat... [Continuare]

Cele mai citite

Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat. Ingrediente: 2 oua,...
O inghetata de citrice preparata din zeama de la portocale si lamai este un mod...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor Atunci sufleul de mere este o...
Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa...
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare