Cum poate fi impiedicata coacerea rapida a bananelor ?

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 30 Octombrie 2015
Cum poate fi impiedicata coacerea rapida a bananelor ?

Bananele isi schimba culoarea in maro din diferite motive. Atunci cand taiem o banana, oxigenul afecteaza enzimele din aceasta, descompunand pigmentul galben al bananei si colorand-o in maro. Iata cum poate fi impiedicata coacerea rapida a bananelor:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

 Remedii naturiste impotriva diareei
17 Dec
1589 22 0
Diareea este extrem de neplacuta si reprezinta modalitatea prin care organismul elimina substantele nedorite, fiind caracterizata prin... [Continuare]
Remedii naturiste pentru deshidratare
26 Noi
1011 7 0
Deshidratarea apare atunci cand organismul pierde o cantitate de lichide mai mare, decat cea ingerata. O buna... [Continuare]
Smoothie cu unt de arahide si banane
19 Noi
3575 72 0
Smoothie-urile sunt ideale pentru micul dejun sau ca gustare in timpul zilei, fiind sanatoase si hranitoare. Iata... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare