Limba rasol

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Limba rasol

Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste cu sosul dorit. Iata cum se prepara limba rasol, fie ca preferati limba de vita sau de porc. Ingrediente: - o limba cam de 1 kg, - 3 litri apa, - 2 cepe, - un patrunjel,...

Etichete: limba, rasol, sos rosii, sos

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Limba cu sos de rosii
15 Feb
1280 16 0
Limba cu sos de rosii se prepara similar cu limba cu masline, care se consuma tot cu... [Continuare]
Limba de vita cu masline
15 Feb
1336 16 0
Preparata la inceput in Italia, Grecia si Turcia, tari in care maslinii se gasesc din abundenta, limba... [Continuare]
Picioare de vitel rasol
14 Feb
1213 17 0
Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare