Pasta de gutui (chitonag)

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Pasta de gutui (chitonag)

Pasta de gutui mai este cunoscuta in popor si sub denumirea de chitonag. Iata cum se obtine toamna acest produs dulce. Ingrediente: - un kg de gutui fierte, - 400 g zahar - zeama de la o lamaie. Mod de preparare: Se spala gutuile, de preferinta mici,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Afla cum sunt gutuile la cuptor
21 Ian
916 26 0
Un desert rapid, ieftin si sanatos de toamna sunt gutuile coapte. Ingrediente: 6 gutui frumoase, 3 linguri... [Continuare]
Pui cu gutui
15 Feb
1089 22 0
Puiul cu gutui este o mancare de toamna cu gust dulceag. Daca iti surade ideea de a... [Continuare]
Carne de vita cu gutui
15 Feb
1605 21 0
Carnea de vita este gustoasa combinata cu legume, dar si cu fructe. In acest sens, noi va... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare